פשטידה קלה להכנה וטעימה טעימה. תמיד מצליחה להפתיע את האורחים ולקצור מחמאות בלי גבולות.
10 דקות הכנה - ואתם שם!
• 1 בצל פרוס דק
• 2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
• 250 גרם קוטג' (1 גביע קטן)
• 2 ביצים בגודל בינוני
• 100 גרם גבינת טוב טעם
• 3 כפות קמח
• מלח ופלפל
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• מטגנים את הבצל והבטטות עד לריכוך (5 דקות) ומצננים
• מערבבים את כל החומרים בקערה
• מעבירים לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות
• אופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.